Christian Lemmermann

"Fællesskab og der aldrig bliver kedeligt"

Christian Lemmermann
Jeg har i snart to år trænet i CF Varmeværket og det er stadig lige fantastisk. Jeg har aldrig rigtig dyrket, eller gået til noget sport, så forventningerne til CF Varmeværket lå nok på højde med hvad man kender fra et almindeligt fitness center.
Et sted hvor man er en times tid uden sådan rigtig at snakke med nogen og man laver noget indtil man ikke rigtig gider mere.
CF Varmeværket har været alt andet end dette. Workoutsene er udfordrende, varierede og sjove og fællesskabet gør, at man gerne bliver hængende i sofaen efter en overstået træning. Oplevelsen af at en workout kan være lige så udfordrende og hård for en selv som for ham den toptrænede ved siden af, er virkelig en god måde at træne på. Især holdet “TeamWOD” er for mig en evig vinder hvor man sammen med en eller flere på tværs af styrker og svagheder kan løse en opgave – dét er en fed følelse. Alt i alt synes jeg, at CF Varmeværket er meget mere end bare et træningscenter – det er rent faktisk et fællesskab.

CF Varmeværket har virkelig gjort, at jeg glæder mig til at komme ud og give den lidt gas! Det er fedt at kunne se fremskridt, om så det er kropslige fremskridt, såsom større muskler og en mindre mave eller rent motoriske, som at lære at sjippe eller at lave sin første pull-up, så føler jeg der er plads til alt og alle.

Previous Testimonial:

Next Testimonial: