FAQs

Hvordan vil min første gang være i jeres box?

Du vil blive taget godt i mod af en af vores fantastiske trænere, som vil introducere dig for de andre på holdet og som vil fortælle dig om hvad du kan forvente på holdet.

 

Hvorfor er i dyrere end almindelige fitness centre?

Vi ved, at der er billigere fitness alternativer, men hvad er dit mål?

Personlig træning på holdplan, fællesskab, undervisning af uddannede instruktører, fokus på dig og træning med en gruppe ligesindede? Hvis du kan nikke ja til et af de nævnte, så synes vi at du burde skrive til os eller kigge forbi en af vores boxe.

Hvad er jeres drop-in politik?

Hvis du ønsker at hoppe på et hold, så kan du finde hold oversigten for centrene Hermød gerne op 10 minutter inden, så træneren kan hilse på dig.

Hvis du ønsker Open-gym, så skriver du bare til os hvornår du ønsker at træne, så skal vi nok sørge for at der er åbent.

For drop-in er prisen 100 kr.

Hvis du er går i en box som er en del af #TrainingDeal, så er prisen 50 kr.

Hvor ofte foreslår i at jeg kommer forbi boxen?

Vi foreslår at du starter med at komme forbi 2-3 gange om ugen, og som din krop vænner sig til træningen, kan vi anbefale at du kommer forbi op mod 5 dage om ugen.

Hvad er CrossFit?

CrossFit er for mange ikke blot træning, men bliver med tiden en livsstil. Sporten er sjov, konstant varierende og bevægelserne er funktionelle, dvs., at de kan overføres til den måde vi bevæger os rundt i hverdagen. Vi vil gå så langt som at sige, at Crossfit gør dig hverdags stærk!

Workouts bliver typisk udført under en relativt høj intensitet og sværhedsgraden kan øges eller reduceret, afhængig af den enkelte person. Lige netop dette gør, at alle kan være med, på trods af styrke, alder, trænings erfaring etc. Der er noget nyt på programmet hver eneste dag. Øvelserne kan omfatte konditionstræning (såsom roning, løb, cykel), gymnastiske bevægelser (kropsbevægelser såsom kropshævninger, armbøjninger, airsquats, rope climbs mm.) og løft (såsom vægtløftning og styrkeløft). Samlet set er Crossfit designet til at forbedre din mobilitet, styrke, hastighed og udholdenhed.

Jeg er i dårlig form… Kan jeg overhovedet være med?

Noget af det første du vil opdage er, at alle kan være med!

Om du aldrig har trænet, lige har gennemført dit hundrede marathon, er på vej ovenpå efter en skade, så tro os når vi siger, at alle kan være med. Vi er her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg har hørt at man til CrossFit lærer et helt nyt sprog?

Der er en masse CrossFit termer, du kan læse nogle af dem her – http://greatist.com/fitness/ultimate-guide-crossfit-lingo.
Men frygt ej: Vi skal nok hjælpe dig igennem det hele! :)

Book din gratis intro i dag og begynd en ny livsstil!

Vi ved at det kan være svært at komme i gang, men intet er bedre til at holde en ved ilden end et godt fællesskab!